Els Panots de Barcelona. Premi Martí i Pous Juvenil

Els Panots de Barcelona. Una imatge de la Ciutat

Ares Rosell fou la guanyadora del XIV Premi Martí i Pous juvenil de l'any 2015, per a estudiants de segon de Batxillerat. Presentà un magnífic treball sobre els panots de Barcelona. El jurat fou presidit per la doctora Mercè Tatjer. Jaume Seda, president del CEII, i Montserrat Gabarró, del CRP de Sant Andreu, foren els vocals. Actuà com a secretari Manel Martín, vicepresident del CEII.

Martí Pous i Serra (1910-1997) va ser un dels historiadors andreuencs que el 1983 van fundar l’Arxiu Històric de Sant Andreu de Palomar, que anys després es va convertir en l’actual Centre d’Estudis Ignasi Iglesias. És per aquest motiu que poc després de la seva mort, el Centre d’Estudis Ignasi Iglésias va instituir el Premi Martí Pous per homenatjar la seva figura.

Fotografia: Ares Rosell.
En paraules de l'autora us fem un breu tast:
"Una altra imatge de Barcelona als teus peus. La ciutat que trepitges. Quant pensem en història pensem en els grans avenços que ha tingut la nostra societat en la medicina, l’enginyeria o les telecomunicacions, però a vegades petits objectes quotidians que veiem diàriament ens passen desapercebuts, és el cas dels panots"

Ares Rosell.






Comentaris

Darreres entrades