El CEII

Breu Història del CEII
El Centre d’Estudis Ignasi Iglésias fou fundat l’any 1982 amb el nom d’Arxiu Històric de Sant Andreu de Palomar, sent l’historiador local Martí Pous el seu primer president. Tanmateix l’any 1987 canvià el seu nom per l’actual després de la creació de l’Arxiu Municipal del Districte de Sant Andreu.


Què és el CEII?
Som una associació sense ànims de lucre que té com a objectius la investigació i divulgació del passat de l’antic poble de Sant Andreu de Palomar. Tanmateix molts dels nostres  treballs no només s’han centrat en el coneixement de l’antiga vila, sinó en el conjunt del Pla de Barcelona com un amfiteatre formats per els pobles que envoltaren la ciutat i que des de 1897 foren annexionats.

Què fem?
El CEII vetlla activament per la conservació del patrimoni històric i cultural de Sant Andreu de Palomar. Desenvolupa gran part de les seves tasques de difusió del patrimoni històric en l’àmbit de les ciències humanes i socials. Col·labora en la dinamització de la vida associativa andreuenca i assessora a tothom qui cerqui coneixement sobre l’antic poble de Sant Andreu de Palomar d’abans i després de l’annexió a Barcelona de 1897.

Qui som?

Som més de 200 socis i membres de ple dret. 

Alguns dels membres i col·laboradors del CEII.

On ens pots trobar? Com contactar amb nosaltres.
El Centre d’Estudis Ignasi Iglésias està situat al C/Ignasi Iglésias, 33 Baixos. El nostre horari d'atenció al públic són tots els dimarts de 18:00h a les 20:00h. Tel. 93 346 39 90 (dimarts de 18h a 20h) o al 619 727 084.

Per saber-ne més...

Visita la nostra pàgina de Viquipèdia, segueix-nos a Twitter i Facebook


Darreres entrades