Festa Major de Sant Andreu 2013

A continuació us detallem els actes previstos per a la Festa Major de Sant Andreu de Palomar d’enguany, organitzats pel Centre d’Estudis Ignasi Iglésias:https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif


·        Dissabte dia 23 de novembre, a les 10 hores, visita guiada pel Bon Pastor. Organitzada conjuntament pel Museu d’Història de Barcelona i el Centre d’Estudis Ignasi Iglésias. Lloc de trobada: Davant de l’església del Bon Pastor.

·        Dijous dia 28 de novembre, a les 19 hores, conferència a càrrec de l’historiador Manel Martín i Pascual “Sant Andreu de Palomar durant la Guerra de Successió Espanyola, una cruïlla històrica”. Lloc: Auditori Centre Cultural Can Fabra (carrer del Segre, 24-32).

·        Dissabte dia 30 de novembre, a les 11 del matí,  itinerari històric “Sant Andreu de Palomar entre 1640 i 1714”, a càrrec de l’historiador Jaume Seda i Mariné. Recorregut pels principals escenaris andreuencs de la Guerra dels Segadors i de la Guerra de Successió Espanyola. Punt de trobada: Plaça d’Orfila.

·        Dilluns dia 2 de desembre, a les 19 hores, presentació del llibre “Sant Andreu de Palomar durant la Guerra del Francès”, a càrrec de Jordi Petit i Gil, autor, historiador i arqueòleg. Lloc: Auditori Centre Cultural Can Fabra (carrer del Segre, 24-32).

·        Dilluns dia 9 de desembre, a les 19 hores, conferència a càrrec d’Eulàlia Vintró i Castells “Dones i transició democràtica a Catalunya”. Lloc: Auditori Centre Cultural Can Fabra (carrer del Segre, 24-32).

Totes les activitats són gratuïtes.

Darreres entrades