Properes activitats dels 30 Anys


Novembre

Dia 27 (dimarts). Inauguració de l'Exposició La Festa Major de Sant Andreu de Palomar al llarg del segle XX, a través del Programa de Festes. al Centre Cultural Can Fabra (C/ Segre 24-32). Estarà exposada fins el 20 de desembre de 2012.



Dia 28 (dimecres). Conferència: La importància de l’aigua a Sant Andreu i a Barcelona, a càrrec de Manuel Martín. 7 de la tarda, al local del CEII (C/ Ignasi Iglesias, 33). Acte de Festa Major 2012. 

Desembre

Dia 1 (dissabte). Itinerari: El Rec Comtal: La mina i els pous de Montcada, a càrrec de Manuel Martín. Es tracta d’un complement de la conferència de dia 28 de novembre i és la segona part de la visita al Rec Comtal feta l’any 2011. Lloc de trobada: Estació de Sant Andreu Arenal ( Fabra i Puig). Hora: 10 matí. Acte de Festa Major 2012.

Dia 11 (dimarts). Acte Institucional del 30è aniversari del Centre d’Estudis Ignasi Iglesias. Presentació del llibre de Finestrelles núm 6 Sant Andreu al segle XV, a càrrec del seu autor Joan Josep Busqueta i Riu, professor d’Història Medieval a la Universitat de Lleida i membre fundador del CEII. 7 de la tarda, a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra (C/ Segre, 24-32).

Gener
 
Dia 8 (dimarts). Inauguració de l’Exposició: La nevada del Nadal de 1962 a Sant Andreu de Palomar (fins el 30 de gener), amb motiu dels 50 anys. Al mateix acte, conferència a càrrec del meteoròleg andreuenc Sergi Corral : Les causes meteorològiques de la nevada del Nadal de 1962 i les seves conseqüències. 7 de la tarda, a l’Auditori i a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural Can Fabra (C/ Segre, 24-32).

Febrer

Dia 6 (dimecres). Conferència: Sant Andreu 1940: Una aproximació, a càrrec de Josep Mas. 7 de la tarda, als locals del CEII (C/ Ignasi Iglesias, 33).

Dia 27 (dimecres). Conferència: República i Guerra Civil a Sant Andreu, a càrrec de Jordi Rabassa i Pau Vinyes. 7 de la tarda, als locals del CEII (C/ Ignasi Iglesias, 33).

Dia 2 (dissabte). Itinerari: Llocs emblemàtics de la República i la Guerra Civil a Sant Andreu, a càrrec de Jordi Rabassa i Pau Vinyes. Lloc de trobada: Plaça d’Orfila ( davant estació metro Sant Andreu). Hora: 11 matí.

Dia 14 (dijous). Cloenda dels actes del 30è aniversari del Centre d’Estudis Ignasi Iglesias.

Conferència: Catalunya: De la República al Franquisme. 7 de la tarda, a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra (C/ Segre, 24-32). A confirmar el conferenciant properament.

Darreres entrades